VI UDFØRER

I Hauge-byg er vi brede og professionelle i vores omfang af arbejdsopgaver.

Her kan du se et udvalg.

Specialopgaver

SNEDKEROPGAVER

KØKKENOPGAVER

Special opgaver

SPECIALOPGAVER

Tagarbejde

TAGARBEJDE

Tilbygning

TILBYGNING

Terrasser

TERRASSER

Trapper

TRAPPER

Vinduer

VINDUER

Diverse opgaver

DIVERSE OPGAVER

1. sal renovering

1. SAL RENOVERING

REFERENCER

“Hauge-Byg ApS har løst flere opgaver i vores Andelsforening A/B Frejasgade 5 på Nørrebro i København – fx opsætning af nye lofter i kælderområdet og reparation af gulve, døre, håndtag og låse. Efter nogle dårlige oplevelser med en anden virksomhed, besluttede foreningens bestyrelse sig for at kontakte Hauge-Byg, som var blevet os anbefalet. Tømrer Claus Hauge viste sig imødekommende og fleksibel, trods den store geografiske afstand og løste opgaverne effektivt og godt. Hauge-Byg udbedrede de fejl, der var foretaget af andre og kunne også nemt konkurrere på pris. Alle aftaler blev overholdt, og foreningen var meget tilfredse med kvaliteten og udførslen. I en lille andelsforening med et tilsvarende mindre økonomisk råderum betyder det meget, at vi føler os sikre på kvalitet, aftaler og pris, når vi entrerer med håndværkere. Vi vil ikke tøve med at hyre Hauge-Byg igen eller anbefale firmaet til andre.”

Astrid Gufler / Beboer og fhv. medlem af bestyrelsen, Andelsforeningen A/B, Frejasgade 5

“På Axeltorv, i Næstved Storcenter og i vores udsalg i Fensmark anvender tømrermester Claus Hauge / Hauge Byg ApS som apotekets hustømrer. For mig som apoteker og chef på Næstved Løve Apotek er det utrolig vigtigt, at jeg har nogle stabile og loyale håndværkere. Tømrermester Claus Hauge er en meget dygtig og grundig tømrer. En aftale er en aftale. Jeg kan fuldt ud anbefale tømrermester Claus Hauge til alle, der ønsker sig en stabil og dygtig tømrer.”

Apoteker Jacob Hjelme, Næstved Løve Apotek
“Abio A/S har igennem flere år samarbejdet med Firmaet Hauge Byg, grundet vi ikke selv udfører montagearbejde på vores produkter. Hauge Byg er som selvstændig montør for Abio A/S et særdeles loyalt og meget kompetent og professionelt firma, som aldrig går på kompromis med det håndværksmæssige, og som gør at Abios kunder altid får en god faglig oplevelse samt udført arbejdet til aftalt tid.”
Svend Nielsen / Key Account manager, Abio A/S

“Det har været en sand fornøjelse at ”arbejde sammen” med Claus Hauge. Han er meget professionel omkring sit arbejde og går virkelig op i detaljerne og at tingene skal udføres perfekt.”

Helle & Lars Nordholm / Haslev, Private reference

“De seneste år har vi flere gange benyttet Tømrermester Claus Hauge til opgaver ved til- og ombygninger af vores parcelhus i Næstved. Vi har altid mødt en professionel tilgang til arbejdet fra hans side og er yderst tilfreds med resultaterne. Under planlægningsfasen har vi oplevet en faglig nysgerrighed til nye materialer og byggetekniske løsninger i diskussioner med bygherren. Selve anlægsfasen er forløbet efter grundig planlægning og hele tiden i samråd med bygherren hvis der undervejs ønskes ændringer. Initiativrig, pålidelig, professionel, problemløser.”

Lise og Steen Ingeberg / Fjordtoften, Private reference

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

UDFYLD FORMULAREN